RSS Youtube Facebook "Több mint 140 éve az érték a mérték!"
2019. december 9. Hétfő
Natália, Natasa
 

Sanofi - Gyógyszerhatóanyaggyártó és Laboratóriumi asszisztens

Sanofi - Gyógyszerhatóanyaggyártó és Laboratóriumi asszisztensKedves Végzős Vegyész!

A Te szaktudásodat keressük dinamikusan fejlődő szakmai csapatunkba. Nálunk megtalálod a kémiát pályakezdőként is. Legyen szó laboratóriumról vagy gyógyszerhatóanyagok gyártásáról, a szakértelmed nálunk kamatoztathatod! Munkáddal a Sanofinál az emberek egészségéért tehetsz nap mint nap.
 
 
 

Read more: Sanofi - Gyógyszerhatóanyaggyártó és Laboratóriumi asszisztens

Adecco - Vegyipari technikus

Adecco - Vegyipari technikusKedves Végzős Vegyészek!

Szeretnél hosszútávon dolgozni és fejlődni egy inspiráló és stabil környezetben? Akkor ne habozz, jelentkezz most! Partnercégünk számára keresünk kollégát a következő pozícióba: Vegyipari technikus
 

Read more: Adecco - Vegyipari technikus

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal

Győr-Moson-Sopron Megyei KormányhivatalKedves Végzős Környezetvédők!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi mérőközpontjába szakembert keresnek levegőminőségi mérési feladatokra. A konkrét feladat a levegőminőségi mérőhálózat üzemeltetése lenne. A gépkocsi vezetői engedély megléte és a technikusi oklevél feltétel.

Érdeklődni, jelenkezni a követekző This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. lehetsége.

Bosch - Kémia laboratóriumi technikus

Bosch - Kémia laboratóriumi technikusKedves Diákok!

Az 1998-ban alapított gyár ma már a Bosch csoport autóelektronikai divíziójának legnagyobb gyártóközpontja a világon. A hatvani Robert Bosch Elektronika Kft. fő profilja vezérlő elektronikák, szenzorok, radarok és kamerarendszerek sorozatgyártása. A Hatvanban gyártott elektronikai berendezések a vezetést biztonságosabbá, kevésbé környezetszennyezővé és kifizetődőbbé teszik. Világszerte több százmillió járművet szereltek fel a Bosch hatvani telephelyén készült különféle elektronikákkal. Több mint 4800 munkavállaló mellett, dinamikusan bővülő csapatunkba kvalifikált munkatársakat keresünk.

Read more: Bosch - Kémia laboratóriumi technikus

ELTE TTK - Kémiai Intézet - Laboráns

ELTE TTK - Kémiai Intézet - LaboránsKedves Végzős Vegyészek!

ELTE TTK Kémiai Intézet, Katalízis és Szerves Szintézisek Laboratóriuma Vegyésztechnikus/laboráns munkakör betöltésére keres új munkatársat.

Corvinus-Fitolabor Kft - Labortechnikus munkakör

Corvinus-Fitolabor Kft - Labortechnikus munkakörKedves Végzős Vegyészek!

Gyógynövényekkel foglalkozó laboratórium keres labortechnikust.

 

Read more: Corvinus-Fitolabor Kft - Labortechnikus munkakör

Medi-Radiopharma - Gyógyszergyártó munkatárs

Medi-Radiopharma - Gyógyszergyártó munkatársKedves Vegyészek!

Magyarország piacvezető radiofarmakon gyártójaként nemzetközileg is meghatározó szerepet töltünk be a nukleáris medicinában, jelenleg 5 kontinensen, több mint 70 országba exportáljuk termékeinket.

Tevékenységünket tanúsított GMP, GDP, GLP és az ISO 9001:2015 minőségbiztosítási és -irányítási rendszereink szerint szervezzük  Tevékenységünk támogatására keressük GYÓGYSZERGYÁRTÓ MUNKATÁRSUNKAT tömegközlekedéssel is jól megközelíthető székhelyünkre, érdi munkavégzéssel.
 
Attachments:
Download this file (GyogyszergyartoMunkatars.pdf)GyogyszergyartoMunkatars.pdf[ ]

Read more: Medi-Radiopharma - Gyógyszergyártó munkatárs

BME Vegyésztechnikus

BME VegyésztechnikusKedves Végzős Vegyészek!

Laboránst vagy technikust keresünk a BME Vegyészmérnöki és Biomérnöki Karának Kolloidkémia Csoportjába. Vegyész, illetve környezetvédelmi technikusi képzést végző vagy végzett személyek jelentkezését várjuk fő- esetleg részmunkaidős alkalmazásra. 
 
 

Read more: BME Vegyésztechnikus

BME Szervetlen és Analitikai Kémia tanszék - Vegyész technikus

BME Szervetlen és Analitikai Kémia tanszék - Vegyész technikusKedves Vegyészek!

Vegyész technikust keresnek a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Vegyészmérnöki és Biomérnöki Karának, Szervetlen és Analitikai Kémia tanszékére. 
 
Munkakörének fő profilja a klasszikus analitikai kémia laboratórium gyakorlatok előkészítése, ezen felül kisebb, tanszéki feladatok ellátása. A munka mellett lehetősége van a technikusnak befejezni levelező OKJ vagy szaktechnikusi képzését esetleg levelező egyetemi BSc képzésre is járhat közben. Nem feltétlenül szükséges OKJ bizonyítvány megléte, az egyedüli kritérium, hogy magas színvonalon ismerje a főbb klasszikus analitikai módszereket és megbízható legyen.
 
Érdeklődni és jelentkezni iskolánkban, Baranyiné C Veres Anna Általános igazgatóhelyettes asszonynál lehet.

MTA TTK - Vegyésztechnikus

MTA TTK - VegyésztechnikusKedves Végzős Vegyész!

A Magyar Tudományos Akadémia Természettudományi Kutatóközpont Anyag- és Környezetkémiai Intézet Polimer Kémiai Kutatócsoportjában Vegyésztechnikust keresnek.

A munkakörbe tartozó lényeges feladatok: gélpermeációs kromatográfiás berendezéshez mintaelőkészítés, oldószerek (vákuum)desztillációja, mérésdokumentáció és mérésnyilvántartás naprakész vezetése, laborrend fenntartása, a kutatócsoport napi labortechnikai és a kutatók munkájához szükséges vegyésztechnikusi szintű feladatok ellátása, a kutatócsoport egyéb, nem kutatói feladatainak elvégzése

Attachments:
Download this file (POLIMER_KEMIAI_CSOPORT.pdf)POLIMER_KEMIAI_CSOPORT.pdf[ ]

Read more: MTA TTK - Vegyésztechnikus

PHV - Mikrobiológiai laboráns

PHV - Mikrobiológiai laboránsKedves Végzős Könyezetvédők!

1990. óta működő minősített (OGYÉI, NÉBIH, NAH, ISO) gyógyszeripari laboratórium pályázatot hirdet az Mikrobiológiai laboráns állás betöltésére.

 

Read more: PHV - Mikrobiológiai laboráns

The webpage...

Contact

Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum Petrik Lajos Két tanítási Nyelvű Vegyipari, Környezetvédelmi és Informatikai Szakközépiskolája
Address: 1146 Budapest, Thököly út 48-54.
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Phone: +36 1 343 4810
Fax: +36 1 343 6036