RSS Youtube Facebook "Több mint 140 éve az érték a mérték!"
2019. november 19. Kedd
Erzsébet, Zsóka, Liza
 

Sanofi - Gyógyszerhatóanyaggyártó és Laboratóriumi asszisztens

Sanofi - Gyógyszerhatóanyaggyártó és Laboratóriumi asszisztensKedves Végzős Vegyész!

A Te szaktudásodat keressük dinamikusan fejlődő szakmai csapatunkba. Nálunk megtalálod a kémiát pályakezdőként is. Legyen szó laboratóriumról vagy gyógyszerhatóanyagok gyártásáról, a szakértelmed nálunk kamatoztathatod! Munkáddal a Sanofinál az emberek egészségéért tehetsz nap mint nap.
 
 
 

Bővebben: Sanofi - Gyógyszerhatóanyaggyártó és Laboratóriumi asszisztens

Adecco - Vegyipari technikus

Adecco - Vegyipari technikusKedves Végzős Vegyészek!

Szeretnél hosszútávon dolgozni és fejlődni egy inspiráló és stabil környezetben? Akkor ne habozz, jelentkezz most! Partnercégünk számára keresünk kollégát a következő pozícióba: Vegyipari technikus
 
Mellékletek:
Fájl letöltése (Adecco-VegyipariTechnikus.pdf)Adecco-VegyipariTechnikus.pdf[ ]

Bővebben: Adecco - Vegyipari technikus

MÜKI Labor - Vizsgálótechnikus

MÜKI Labor - VizsgálótechnikusKedves Vegyészek!

A MÜKI Labor Kft. vizsgálótechnikusi munkakörbe keres munkatársat, budapesti székhelyű, műanyag vizsgáló laboratóriumába. Várjuk a jelentkezését olyan gyakorlatias, műszaki szemléletmóddal rendelkező, pontosságot, tisztaságot szerető munkatársnak, aki szívesen dolgozik projektorientált, innovatív légkörben.

 
 
 

Bővebben: MÜKI Labor - Vizsgálótechnikus

Sealed Air - Quality auditor

Sealed Air - Quality auditorKedves Végzős Diákok!

A világszerte több mint 15.000 munkavállalót foglalkoztató Sealed Air vállalatcsoport magyarországi leányvállalata, a Pest megyei Újhartyánban működő, csomagolóanyagokat gyártó Sealed Air Magyarország Kft. keres új munkatársat azonnali belépéssel az alábbi pozícióra.

Bővebben: Sealed Air - Quality auditor

BME Vegyésztechnikus

BME VegyésztechnikusKedves Végzős Vegyészek!

Laboránst vagy technikust keresünk a BME Vegyészmérnöki és Biomérnöki Karának Kolloidkémia Csoportjába. Vegyész, illetve környezetvédelmi technikusi képzést végző vagy végzett személyek jelentkezését várjuk fő- esetleg részmunkaidős alkalmazásra. 
 
 

Bővebben: BME Vegyésztechnikus

Bosch - Kémia laboratóriumi technikus

Bosch - Kémia laboratóriumi technikusKedves Diákok!

Az 1998-ban alapított gyár ma már a Bosch csoport autóelektronikai divíziójának legnagyobb gyártóközpontja a világon. A hatvani Robert Bosch Elektronika Kft. fő profilja vezérlő elektronikák, szenzorok, radarok és kamerarendszerek sorozatgyártása. A Hatvanban gyártott elektronikai berendezések a vezetést biztonságosabbá, kevésbé környezetszennyezővé és kifizetődőbbé teszik. Világszerte több százmillió járművet szereltek fel a Bosch hatvani telephelyén készült különféle elektronikákkal. Több mint 4800 munkavállaló mellett, dinamikusan bővülő csapatunkba kvalifikált munkatársakat keresünk.

Mellékletek:
Fájl letöltése (kemia_labor_technikus_HtvP.pdf)kemia_labor_technikus_HtvP.pdf[ ]

Bővebben: Bosch - Kémia laboratóriumi technikus

MTA TTK - Vegyésztechnikus

MTA TTK - VegyésztechnikusKedves Végzős Vegyész!

A Magyar Tudományos Akadémia Természettudományi Kutatóközpont Anyag- és Környezetkémiai Intézet Polimer Kémiai Kutatócsoportjában Vegyésztechnikust keresnek.

A munkakörbe tartozó lényeges feladatok: gélpermeációs kromatográfiás berendezéshez mintaelőkészítés, oldószerek (vákuum)desztillációja, mérésdokumentáció és mérésnyilvántartás naprakész vezetése, laborrend fenntartása, a kutatócsoport napi labortechnikai és a kutatók munkájához szükséges vegyésztechnikusi szintű feladatok ellátása, a kutatócsoport egyéb, nem kutatói feladatainak elvégzése

Mellékletek:
Fájl letöltése (POLIMER_KEMIAI_CSOPORT.pdf)POLIMER_KEMIAI_CSOPORT.pdf[ ]

Bővebben: MTA TTK - Vegyésztechnikus

Semmelweis Egyetem - Asszisztens

Semmelweis Egyetem - AsszisztensKedves Diákok!

Semmelweis Egyetem a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet Semmelweis Egyetem Gyógyszerészi Kémiai Intézet Asszisztens (laboratóriumi) 2 fő munkakör betöltésére.

 
 
 
 
 
 
Mellékletek:
Fájl letöltése (asszisztens-laboratorium.pdf)asszisztens-laboratorium.pdf[ ]

Bővebben: Semmelweis Egyetem - Asszisztens

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal

Győr-Moson-Sopron Megyei KormányhivatalKedves Végzős Környezetvédők!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi mérőközpontjába szakembert keresnek levegőminőségi mérési feladatokra. A konkrét feladat a levegőminőségi mérőhálózat üzemeltetése lenne. A gépkocsi vezetői engedély megléte és a technikusi oklevél feltétel.

Érdeklődni, jelenkezni a követekző Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. lehetsége.

Corvinus-Fitolabor Kft - Labortechnikus munkakör

Corvinus-Fitolabor Kft - Labortechnikus munkakörKedves Végzős Vegyészek!

Gyógynövényekkel foglalkozó laboratórium keres labortechnikust.

 

Bővebben: Corvinus-Fitolabor Kft - Labortechnikus munkakör

ELTE TTK - Kémiai Intézet - Laboráns

ELTE TTK - Kémiai Intézet - LaboránsKedves Végzős Vegyészek!

ELTE TTK Kémiai Intézet, Katalízis és Szerves Szintézisek Laboratóriuma Vegyésztechnikus/laboráns munkakör betöltésére keres új munkatársat.

Elérhetőségek

Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum Petrik Lajos Két Tanítási Nyelvű Vegyipari, Környezetvédelmi és Informatikai Szakgimnáziuma
OM azonosító: 203 058
Intézménykód: 051406
Levelezési cím: 1146 Budapest, Thököly út 48-54.
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 1 343 4810
Fax: +36 1 343 6036