RSS Youtube Facebook "Több mint 140 éve az érték a mérték!"
2019. június 24. Hétfő
Iván
 

Ebárvaház - Segítségnyújtás

Ebárvaház - SegítségnyújtásKedves Petrikesek!

Mint bizonyára tudjátok, így Karácsony előtt minden évben fel szoktunk karolni egy-egy általunk fontosnak tartott kezdeményezést.
 
Idén igazgató asszony támogatásával nagyon szeretnénk, ha az Ebárvaház (www.ebarvahaz.hu) lenne ez a szervezet - ebben kérnénk a segítségeteket. Személyesen ismerjük őket, és elmondhatjuk, hogy igazán megérdemlik a támogatást - hányattatott sorsú kutyusok rehabilitációjával és örökbefogadásával foglalkoznak. (Natasa, a kutyánk, tőlük van.)
 
Elsősorban kutyakonzervet, kutyatápot, takarókat, törölközőket és pénzadományt fogadnának szívesen, de minden felajánlásnak nagyon örülnek.
 
Ha úgy érzitek, hogy támogatnátok az ő tevékenységüket, kérjük, hogy jövő hét szerdáig (dec 19.) juttassátok el hozzánk a felajánlást (Kollmann-Szunyog Alexa, Kollmann Szilárd Alex, Peter Urbin), és mi, a 12.D segítségével elvisszük hozzájuk.
 
Kérjük, hogy a pénzadományokat minden esetben névvel és összeggel ellátva adjátok le, mert a nevetek meg fog jelenni a támogatók között az egyesület Facebook oldalán (kivéve, ha kéritek, hogy ne).
 
Amennyiben esetleg közvetlenül támogatnátok őket pénzadománnyal, az egyesület honlapján keresztül megtehetitek. Ha egyéb módon is segítenétek, kutyát is sétáltathattok náluk! A gyűjtés végeredményéről természetesen be fogunk számolni Nektek.
 
Kérjük, osszátok meg a bejegyzést! Ezúton is boldog Karácsonyt kívánunk! "Mert jót tenni jó..." :)
 
Kollmann-Szunyog Alexa vegyész szakmai tanár Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kollmann Szilárd Alex informatika szakmai tanár Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Urbin Péter informatika szakmai tanár Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Elérhetőségek

Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum Petrik Lajos Két Tanítási Nyelvű Vegyipari, Környezetvédelmi és Informatikai Szakgimnáziuma
OM azonosító: 203 058
Intézménykód: 051406
Levelezési cím: 1146 Budapest, Thököly út 48-54.
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 1 343 4810
Fax: +36 1 343 6036