RSS Youtube Facebook "Több mint 140 éve az érték a mérték!"
2020. augusztus 13. Csütörtök
Ipoly
 

#dthpetrik harmadik nap

#dthpetrik harmadik napKedves Petrikesek!

A harmadik projektnapon a cégek elkészítették kabaláikat 3D-ben, valamint az árajánlataikat a megrendelők számára. Ezután egy facebook live bejelentkezés következett. A következő napirendi pont a brossúra elkészítése volt: olyan cégismertetőt kellett írniuk, melyek felkelthetik a lehetséges vevők érdeklődését.. Ez egy 45 perces időszak volt. Ezalatt a HR zártkörűen tesztelte a digitális szabadulószobát. A stáb egy újpesti partneriskolánknak tartott facebook live tudósítást. A HR tovább folytatta a motiváló mémek készítését, majd elindította a barkóbát, mint az előző két napon, de most csak 1,5 órájuk volt a cégeknek kitalálni. 

A barkóbát a szünet vége után nem sokkal a Multidroid cég megnyerte és megkapták méltó jutalmukat. Eközben a stáb egy facebook live tudósítást tartott a szentmártonkátai általános iskolásoknak, akiknek megmutattuk az informatikus szakma rejtelmeit. 1 órakor elindult a digitális szabadulószoba, ami a mai napon a csapatépítést helyettesítette a nem túl barátságos időjárás miatt. 26 perc alatt a stáb jutott ki leggyorsabban, ezért ők holnap külön jutalomban részesülnek. Minden csapat kabaláját kinyomtatták 3D nyomtatóval és összerakták őket egy csoportkép erejéig.
 
A napot egy facebook live bejelentkezéssel zárta a stábunk. Alább olvasható pár vélemény a mai napról:
 
”Tetszett, hogy csapatban dolgoztunk és szakmabeliek társaságában töltöttünk időt. Sokat tanultunk egymástól. Azon gondolkozom, hogyan tudnánk szebbé és stílusosabbá tenni a weboldalunkat. A következő legjobb lépés az lenne, ha hosszabb lenne a projekt ideje és több ilyenben vehetnénk részt.”
 
“Tetszett, hogy rengeteg munka volt. Azon gondolkozom, hogy holnap jól fog-e sikerülni az előadás. A következő legjobb lépés lenne, hogyha tartanánk még ilyen programokat.”
 
“Tetszett hogy sokféle dolgot csináltunk. Azon gondolkozom, hogy otthon is kitalálok ilyet. A következő legjobb lépés lenne hogy másoknak is elmesélem.”
 
“Úgy érzem új alapokra lett nálam helyezve az informatika, mivel a business világával kellett kombinálni, ami ténylegesen új élmény volt és még hozzá hasznos is, mivel "életszaga" volt.”
 
„Tetszett, hogy csapatban dolgoztunk és szakmabeliek társaságában töltöttünk időt. Sokat tanultunk egymástól. Azon gondolkozom, hogyan tudnánk szebbé és stílusosabbá tenni a weboldalunkat. A következő legjobb lépés az lenne, ha hosszabb lenne a projekt ideje és több ilyenben vehetnénk részt”ű
 
A cikket írta: Horváth Szabolcs, HR CEO
 
On the third day of the project week the companies got to make their own mascot and the offers towards their clients. After that a facebook live report occured, the next task on the schedule was to make a brochure. They got 45 minutes to make it. Meanwhile the HR team was testing their digital Escape room. The staff made a report to the Újpest partnerschool via facebook live. The HR team continued to make motivational/funny memes, meanwhile they started another game of Barkochba, just like in the previous two days, but now they only had 1,5 hours to guess it. Until 12:20 they continues to finish their projects, then they took a 40 minute long lunchbreak.
 
Right after the break one of the teams have won the game of Barkochba and they got their reward for it. Meanwhile the staff aired another facebook live report, this time it was the Szentmártonkátai partnerschool. At 1 O’clock the digital escape room has started, which substitued the daily outside team activity. Every team’s mascot got printed by a 3D printer. The staff made its last report on facebook live for today.
 
#dthpetrik harmadik nap #dthpetrik harmadik nap #dthpetrik harmadik nap #dthpetrik harmadik nap #dthpetrik harmadik nap #dthpetrik harmadik nap
 

Elérhetőségek

Budapesti Műszaki SzC Petrik Lajos Két Tanítási Nyelvű Technikuma
OM azonosító: 203 058
Intézménykód: 051406
Levelezési cím: 1146 Budapest, Thököly út 48-54.
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 1 343 4810
Fax: +36 1 343 6036