RSS Youtube Facebook "Több mint 140 éve az érték a mérték!"
2020. augusztus 9. Vasárnap
Emőd
 

#dthpetrik2020 - előkészületek és változások

#dthpetrik2020 - előkészületek és változásokKedves Petrikesek!

Iskolánk már a 2019-es #dthpetrik során támogatást kapott a CNW Zrt. -től Az idei évben Fekete István, a CNW Zrt. vezérigazgatója, felismervén a potenciált a projektalapú oktatásban, már a témahét előtti hónapokban felajánlotta saját és munkatársasi segítségét. A kiindulási pontunk az volt, hogy a #dthpetrik során a CNW Zrt. lesz a csapatok alvállalkozója, elkészítik a weboldalak motorjait valamint marketing, menedzsment és HR témájában felkészítőt tartanak a résztvevő diákoknak.

Az első felkészítőn megismerkedtünk a Wordpress felülettel, amiben a weboldalak készültek, másodszor pedig igen változatos képzésben volt részünk: megtanultuk, mi az a SWOT analízis, kiből lehet jó vezető. A két, a stáb számára leginspirálóbb gondolat ezen az alkalmon:

  • Fodor Magdolna, a CNW Zrt. HR szakértője már a tavalyi #dthpetrik során is segített nekünk. Tavalyi élményei alapján kijelentette, "az egész életetekre kihat majd ez a hét"
  • Fekete István, a CNW Zrt. vezérigazgatójának előadásában

#dthpetrik2020 - előkészületek és változások #dthpetrik2020 - előkészületek és változások #dthpetrik2020 - előkészületek és változások

A harmadik konzultációs alkalomra nagyot fordult a világ és ehhez nekünk is alkalmazkodni kell.  Az intézmények bezárása miatt ez a felkészítő a CNW Zrt. online felületén zajlott videókonferencia formájában.

#dthpetrik2020 - előkészületek és változások

A különleges veszélyhelyzet miatti digitális munkarendhez való alkalmazkodás egy kis időbe telik az intézményeknek, de ez nem tántorít el minket attól, hogy 100%-ban online tartsuk meg a Digitális Témahetet. Sőt, inspirálóan hat ránk!

Hogy legyen időnk az összes anyag adaptálásához, átütemezzük egy héttel későbbre, 2020. március 30-i kezdéssel.

Köszönjük az iskola vezetőségének, a CNW Zrt.-nek és a fantasztikus résztvevőknek a rugalmas hozzáállást és támogatást!

 

A cikket írta: #dthpetrik stáb és szervezők

Elérhetőségek

Budapesti Műszaki SzC Petrik Lajos Két Tanítási Nyelvű Technikuma
OM azonosító: 203 058
Intézménykód: 051406
Levelezési cím: 1146 Budapest, Thököly út 48-54.
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 1 343 4810
Fax: +36 1 343 6036