RSS Youtube Facebook "Több mint 140 éve az érték a mérték!"
2020. június 1. Hétfő
Tünde, Kund
 
  • Digitális Témahét

  • eTwinning iskola lettünk

  • A Petrik a 10. legjobb szakgimnázium az országban

  • Projektjeink

  • A merész vegyész

    A vegyészképzés nem csak az unalmas képletekről, hanem az izgalmas kísérletekről is szól. Jelentkezz te is vegyipari képzéseinkre ...

Honfoglaló Videó felvétele

Honfoglaló Videó felvételeKedves Diákok!

A résztvevők nevében kijelenthetem, hogy a tegnap éjszakai (2012. október 19.) III. Honfoglaló rendezvény nagyon jól sikerült! Az este folyamán körbe járva a folyosókat és termeket, csak és kizárólag mosolygós fiatalokat láthattunk! A színes felhozatalnak köszönhetően, mindenki megtalálta magának a megfelelő programot, mindenki jókedvűen, nevetgélve töltötte az éjszakát a tanulás mentes Petrikes falak között!

Várjuk beszámolóitokat a Honfoglalóval kapcsolatban az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, vagy adjátok le tanáraitoknak, osztályfőnökeiteknek az elkészült műveket!

Sokakat láttam fényképezővel, ha szeretnétek hogy felkerüljenek az iskolai honlapra az általatok készített képek, akkor kérlek keressetek meg e-mailben az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, és megbeszéljük hogyan tudnánk ezt kivitelezni!

Addig is egy kis ízelítő a történtekről:

 

 

(A képekért és videókért köszönet Májer Zoltán tanárúrnak!)

Elérhetőségek

Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum Petrik Lajos Két Tanítási Nyelvű Vegyipari, Környezetvédelmi és Informatikai Szakgimnáziuma
OM azonosító: 203 058
Intézménykód: 051406
Levelezési cím: 1146 Budapest, Thököly út 48-54.
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 1 343 4810
Fax: +36 1 343 6036