RSS Youtube Facebook "Több mint 130 éve az érték a mérték!"
2019. április 20. Szombat
Tivadar, Odett
 
 • A merész vegyész

  A vegyészképzés nem csak az unalmas képletekről, hanem az izgalmas kísérletekről is szól. Jelentkezz te is vegyipari képzéseinkre ...

 • Gazdag, minőségi felszereltség

  Iskolai felszereltségünk, eszközparkunk irigylésre méltó! A legnagyobb vegyipari cégek mintalaborjaihoz hasonlóan diákjaink itt sem szenvednek semmiben sem hiányt! Ami a sikeres tanuláshoz szükséges, az nálunk biztosan megtalálható!

 • Petrik alapítvány

  http://www.petrik.hu/index.php/hu/aziskolarol/120-petrik-alapitvany Kérjük, hogy Ön is támogassa kiemelkedő sikereket elérő és szociálisan rászoruló tanulóinkat!

 • Akadálymentesen könnyebb...

  Iskolánk kiemelt figyelmet fordít a hátrányos helyzetű és sajátos nevelési igényű tanulók támogatására.

Adventi vásár - 2018

Adventi vásár - 2018Kedves Petrikes Diákok, Szülők és Tanárok !

Immáron 4.alkalommal kerül megrendezésre a Petrik Alapítvány számára szervezett jótékonysági vásár és családi nap, azaz az Adventi vásár.
 
Időpont: 2018.12.08. 10:00-tól kb. 14:00-ig
Helyszín: 1146 Budapest, Thököly út 54. (B épület)
 
A korábbi évek hagyományaihoz hasonlóan  kuponos rendszer segítségével lehet támogatni az Alapítványt. A kuponokat a rendezvény során a regisztrációnál, illetve az emeleteken elhelyezett váltóhelyeken  szerezhetik be.
 
Az Alapítvány ezt az összeget az iskolai szakmai programok, sport programok támogatására és sporteszközök beszerzésére használja fel. 
 
Az osztályok standjai mellett a családi nap keretében lehetőség nyílik mézeskalács díszítésre, kézműves foglalkozáson való részvételre és a legkisebbeket pedig szeretettel várjuk a Gyereksarokban. A program alatt a vendégek számára ruhatárat biztosítunk.
 

Elérhetőségek

Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum Petrik Lajos Két Tanítási Nyelvű Vegyipari, Környezetvédelmi és Informatikai Szakgimnáziuma
OM azonosító: 203 058
Intézménykód: 051406
Levelezési cím: 1146 Budapest, Thököly út 48-54.
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 1 343 4810
Fax: +36 1 343 6036