Kedves Nyolcadikos Felvételizők! 

Itt találjátok a jövő heti szóbeli felvételi beosztását! Kérjük, mindenki pontosan érkezzen a torlódások és a csúszások elkerülése végett!
Aki a közzétett szóbeli felvételi beosztásban nem találja magát, legyen szíves e-mailen ezt mihamarabb jelezze Penksza Károlyné igazgatóhelyettesnek az asztalos@petrik.hu mail címen!
Akinek a számára kijelölt szóbeli időpont semmiképpen sem megfelelő, az adott időpont előtt legalább 24 órával, az alapos indok megjelölésével szintén jelezze az időpont változtatási kérelmét Penksza Károlyné igazgatóhelyettesnek az asztalos@petrik.hu e-mail címre és a szabad helyek függvényében új időpont kerül kijelölésre!
Kérjük, a fenti 2 ügyben NE hívják telefonon a Diákcentrumot, mert nem fognak tudni segíteni az ügyintéző kollégák!
Ne feledje senki, hogy az általános járványügyi szabályokat (maszkviselés, kézfertőtlenítés, távolságtartás) mindenkinek SZIGORÚAN be kell tartania!
Sikeres felvételizést kívánunk!
Iskolavezetés

A beosztás megtekintésének lépései

1-2. lépés: Javasoljuk mindenkinek a számítógépen nyissa meg a fájl-t, telefonon/tableten nem feltétlen fog működni a keresés. A linkre való kattintás hatására a szobeli_beosztas.xls fájl letöltődik az alapértelmezett letöltési mappába. Kérem a letöltött állományt keressék meg, majd nyissák meg.

3-4. lépés: Kérem a megnyitott excelben kattintsanak a védett nézet engedélyezésére gombra. (sárga csík) Ezek után már elérhető lesz a zöld, egyetlen beviteli mező is, amibe kérem írják be helyesen a tanuló OM azonosítóját. Ezt követően megjelenik a tanuló neve, a beosztás időpontja és helyszíne.