Írásbeli dolgozatok megtekintése azok számára, akik a Petrikben jelentkeztek az őszi érettségikre (közép- és emelt szint)

 

Időpont: 2024. november 05. (kedd) – 8.00-16.00

Helyszín: B épület Petrik Előadó (1.emelet)

 

A várakozási idő csökkentése érdekében kérünk mindenkit, éljen azzal a lehetőséggel, hogy lefényképezheti dolgozatát, és otthon nézi át tüzetesen.

Az észrevételeket 2024. november 05. (kedd) 16:00 időpontig tehetik meg, a lentebb található, megfelelő formanyomtatványt kitöltve.

A formanyomtatványok elérhetősége:

A kitöltött nyomtatványokat személyesen a B124-es vizsgaközpontban tudjátok leadni, illetve a paulik@petrik.hu email címre elküldeni.

Észrevétel kizárólag az útmutatóban foglaltaktól eltérő javítás vagy az értékelés számszaki hibája esetén tehető.

 

A középszintű szóbeli vizsgák időpontja:

2024.november 21. (csütörtök)

2024.november 22. (péntek)

Kérjük, hogy a vizsgabehívón szereplő időpont előtt legalább 30 perccel érkezzenek meg és hozzák magukkal a vizsgabehívót illetve személyi igazolványt/jogosítványt/útlevelet.

 

Törzslapkivonatok átvétele:

Sikeres érettségi vizsgát követően a Petrikben jelentkezett tanulók, a vizsgabehívón található időpontban vehetik át leghamarabb az eredményről szóló törzslapkivonatot. Azonban azt javasoljuk, a várakozási idő csökkentése érdekében, hogy a dokumentumokat november 25-30. között vegyék át. Helszín: B124 iroda.