Kedves Nyolcadikos Felvételizők! 

Idén a nyolcadikos szóbeli felvételit 2021. március 06-án (szombat), 09:00 és 16:00 között tartjuk!
Helyszín: 1146 Budapest, Thököly út 48-54. A és B épület.

A járványügyi helyzet miatt az alábbi speciális szabályok lesznek érvényben:

  • A szóbeli felvételin az általános járványügyi szabályok szigorú betartásával (maszkviselés, kézfertőtlenítés, távolságtartás) lehet részt venni.
  • Mindenkit egy kijelölt időpontra és terembe fogunk behívni. Az iskola területére a kijelölt időpont előtt 15 perccel lehet belépni (pl. a 09:00 órára behívottak 08:45-től érkezhetnek) és azonnal a kijelölt terem elé kell menni, ahol egymástól a 1,5 méteres távolságot tartva kell várakozni.
  • A pontos beosztást az iskola honlapján lehet megnézni 2021. március 01-től. Egyéb értesítést a felvételivel kapcsolatban nem küldünk ki!
  • A zsúfoltság elkerülése érdekében egy bizottsághoz óránként maximum 4-5 fő lesz beosztva. Kérjük, mindenki pontosan érkezzen!
  • Az iskola területére kísérő (szülő, testvér, stb.) NEM léphet be! A kísérőknek az iskola területén kívül kell várakozniuk! Kérjük, ott is kerüljék a csoportosulást!
  • A felvételi beszélgetés végeztével mindenki haladéktalanul hagyja el az iskola területét!
  • Aki előre tudja, hogy nem fog megjelenni március 06-án a szóbeli felvételin, kérjük, jelezze Penksza Károlyné igazgatóhelyettesnek az asztalos@petrik.hu e-mail címen. Számára a rákövetkező héten pótfelvételit szervezünk.

A felvételi beszélgetésen a jelentkező személyiségét szeretnénk kicsit megismerni, általános, az érdeklődési körre, hobbikra fókuszáló beszélgetésre kell számítani, így rá külön nem kell készülni. Akinek vannak oklevelei, sport- vagy tanulmányi versenyekről érmei, szívesen vesszük, ha megmutatja azokat a bizottságnak.

Emellett kérjük, hozza mindenki magával egy-két iskolai füzetét, valamint a személyi igazolványát!

Kérjük, a fenti szabályok pontos betartását annak érdekében, hogy gördülékenyen meg tudjuk szervezni az idei szóbeli felvételit!

Köszönettel,
Iskolavezetés