Kedves Petrikesek!

Az idei #dthpetrik zárásaként összegezzük a hét legjobb pillanatait,valamint meghívott vendégeink és újonc résztvevőink reflektálnak a hét élményeire.

A Petrik Media WorkS projektet is a CNW Zrt. támogatta, akik amellett, hogy létrehozták a hírportálok motorjait, heti 5 órányi segítséget is felajánlottak a csapatoknak. A hét végére nem csak a portálok szakmai megjelenését értékelték, hanem a diákok kommunikációjának milyenségét is.

A hírportálok szerkesztősége a hét folyamán többször is együtt dolgozott, kezdve a főszerkesztői vezércikk megírására felkészítő workshoppal, majd közös összefoglalót írtak a Petrik honlapjára, és csütörtökön egy jóhangulatú panelbeszélgetés keretein belül egyeztettek a főszerkesztők a szerkesztőség munkájáról.

Hogyan érezték magukat a meghívott szakértők, az újonc szervezők és hogyan vélekedtek a mentorok a saját szerepükről? Vendégkönyvünkből kiderül:

A pénteki napon a csapatok szakmai zsűri előtt mutatták be a heti produktumokat, a zsűri pedig részben személyesen és részben online tett fel kérdéseket, valamint pontozta őket. A végső sorrend kialakulása egy hosszú folyamat eredménye volt: a hét során kiadott 34 feladat elvégzéséből összesen 695 pont volt szerezhető, melybe beletartoztak a produktumok mellett a CNW, a meghívott szakértők, a zsűri által adott pontok és például az easter eggek is.

Az eredmény a magas elérhető pontszám ellenére igen szoros lett (a szerkesztőség logójára kattintva megtekinthetők a végső előadások):

A hét második felének legjobb pillanatait újra Preisler András foglalta össze: