Kedves Versenyzők! 

A vírus miatt biztonságosabb most is az elmúlt évhez hasonlóan szervezni a 2021-22 évi környezetvédelmi emlékverseny területi döntőt:  

1. A területvezetők megkapják a versenyközpontból a feladatsorokat e-mailen: 2022.02.18-án (pénteken) 13 órakor

2. A területvezetők elküldik a hozzájuk tartozó gyerekek felkészítő tanárainak a feladatokat (a központban leadott e-mail címre – amennyiben ezen javítani szeretne, akkor kérnénk erre vonatkozó visszajelzést a csilla.szalkay@gmail.com címre)

3. Felkérjük a felkészítő tanárokat, hogy nyomtassák ki a feladatlapokat, és  2022. 13 óra 30 perctől kezdődően írassák meg a saját iskolájukban a versenyző gyerekekkel a feladatokat. Csak akkor küldhető tovább a gyerekeknek a feladatlap, ha a csapat mindhárom tagja igazoltan karanténban van. (A kísérleteket csak gondolatban tudják elkészíteni, s annak alapján leírni a véleményüket).

4. Az általános iskolásoknak 60 perc, a középiskolásoknak 90 perc alatt kell megoldaniuk a feladatokat.

5. Az általános iskolásoknak 15 óráig, a középiskolásoknak 15 óra 30-ig kell elküldeni szkennelve a területvezetőknek.

Akinek problémát okoz a szkennelés, az postán is feladhatja aznap, de ebben az esetben 15 óráig, ill. 15 óra 30-ig fényképezve is el kell küldeni a területvezetőnek (nem elég csak fényképezve, hiszen úgy nehezen javítható). Ezzel biztosítjuk az időkorlátot.

Üdvözlettel:

Török Istvánné nevében

Szalkay Csilla
területi vezető