Kedves Petrikesek!

Iskolánk már a 2019-es #dthpetrik során támogatást kapott a CNW Zrt. -től Az idei évben Fekete István, a CNW Zrt. vezérigazgatója, felismervén a potenciált a projektalapú oktatásban, már a témahét előtti hónapokban felajánlotta saját és munkatársasi segítségét. A kiindulási pontunk az volt, hogy a #dthpetrik során a CNW Zrt. lesz a csapatok alvállalkozója, elkészítik a weboldalak motorjait valamint marketing, menedzsment és HR témájában felkészítőt tartanak a résztvevő diákoknak.

Az első felkészítőn megismerkedtünk a WordPress felülettel, amiben a weboldalak készültek, másodszor pedig igen változatos képzésben volt részünk: megtanultuk, mi az a SWOT analízis, kiből lehet jó vezető. A két, a stáb számára leginspirálóbb gondolat ezen az alkalmon:

Fodor Magdolna, a CNW Zrt. HR szakértője már a tavalyi #dthpetrik során is segített nekünk. Tavalyi élményei alapján kijelentette, „az egész életetekre kihat majd ez a hét”

Fekete István, a CNW Zrt. vezérigazgatójának előadásában

#dthpetrik2020 – előkészületek és változások #dthpetrik2020 – előkészületek és változások #dthpetrik2020 – előkészületek és változások

A harmadik konzultációs alkalomra nagyot fordult a világ és ehhez nekünk is alkalmazkodni kell. Az intézmények bezárása miatt ez a felkészítő a CNW Zrt. online felületén zajlott videókonferencia formájában.

A különleges veszélyhelyzet miatti digitális munkarendhez való alkalmazkodás egy kis időbe telik az intézményeknek, de ez nem tántorít el minket attól, hogy 100%-ban online tartsuk meg a Digitális Témahetet. Sőt, inspirálóan hat ránk!

Hogy legyen időnk az összes anyag adaptálásához, átütemezzük egy héttel későbbre, 2020. március 30-i kezdéssel.

Köszönjük az iskola vezetőségének, a CNW Zrt.-nek és a fantasztikus résztvevőknek a rugalmas hozzáállást és támogatást!

A cikket írta: #dthpetrik stáb és szervezők