Kedves Petrikesek!
2023. március 20-án kezdetét vette a 6. Digitális Témahét a Petrikben, a La Petrique, amely során a 9-10. évfolyamos vegyész-környezetvédő-informatikus diákokból álló csapatok kozmetikai cégeket alapítanak. Reggel a szervezők mellett Fekete István, a CNW Zrt. vezérigazgatója is köszöntötte a résztvevőket, akik idén is alvállalkozóként dolgoznak majd nekünk. A cégek megalapításában, a logó, a brand kitalálásában hétfőn szakértőnk volt a versenyzők segítségére: Both Tímea, iskolánk volt diákja, a Herbsgarden fejlesztője, tulajdonosa, aki a konkrét termékek előállításán kívül például marketingtanácsokat is adott a kérdezőknek. Kedden a CNW Zrt.  marketing managere, Gergely Bernadett támogatta a cégeket a termékek tervezése, a céges filozófia kialakítása terén. Alvállalkozónk, a CNW Zrt segítségét továbbra is maximum heti 5 órában kérhetik a csapatok,  akik kedden például 3Dben repitárgyakat terveztek leendő vásárlóiknak.
Természetesen idén sem feledkezünk el a csapatépítésről: naponta változatos feladatokkal várjuk egy kis átmozgatásra és összehozásra a cégeket az udvaron. 

A csapatok szoros pontversenyben fej-fej mellett haladnak a cégnövekedés reményében: mindenki startupként kezdte, majd 100 pontonként növekedést érhetnek el, így keddre először mindenki kisvállalkozássá, majd 4 cég középvállalkozássá nőtte ki magát.