Kedves végzős/végzett Vegyészek!

A soroksári telephelyünkre keresünk 1-3 műszakos munkarendbe üzemi munkára vegyész végzettségű dolgozókat. Ha a szakmában szeretnének elhelyezkedni, szívesen látom Önöket egy elbeszélgetésre, ahol nem csak meg tudom mutatni a telepünket, az üzemeket, hanem érdekességképpen meg tudom mutatni azt a labort is, ahol a Favipiravir hatóanyagát előállítottuk és a gyártását laborméretekről az üzemi méretekre kikísérleteztük. Ez az a gyógyszer, amit eddig Kínából hoztak be és a betegség kezdeti stádiumában hatékonyan véd a koronavírus ellen.

Továbbá el is tudom mondani részletesebben a fizetési lehetőségeket, az egyéb juttatásokat, ami nem csak anyagi, hanem például igény esetén a siófoki nyaralónkban való üdülést is takar. A cégünk nem átmeneti időre keres munkaerőt, velünk hosszú távon lehet tervezni. Igény esetén a szakmai továbbtanulást is támogatjuk.

Én is üzemi dolgozóként kezdtem itt a pályafutásomat és a cég támogatásával szereztem meg a technikusi oklevelet és végeztem el az egyetemet. 35 éve dolgozom itt és nem vagyok az első 10-ben az eltöltött idő szerinti rangsorban.

Ha van szabad 2 órájuk, akkor hívjanak fel, akár közösen, akár külön és egyeztetünk időpontot a látogatásra.

Rétsághy László
Első Vegyi Industria Zrt. gyártásvezető
+36-20-997-5929
1238 Budapest, Helsinki út 138.