Kedves végzős/végzett Vegyészek!

A GE Aviation a világ egyik vezető repülőgép meghajtó gyártója és szolgáltatója: sugárhajtóműveket és légcsavaros gázturbinákat gyártunk a kereskedelmi-, katonai-, üzleti- és általános repülőgépipar számára. A GE Aviation veresegyházi üzeme, a GE Aviation Hungary Kft., Közép-Európa egyetlen repülőgépalkatrész-javító létesítménye, amely különböző légitársaságokat és a GE ​​​​​​​nagyjavító gyárait támogatva 170+ globális ügyfelet szolgál ki. A gyár több, mint 20 évvel ezelőtti alapítása óta rendkívül jelentős fejlesztésen ment keresztül, melynek eredményeként a GE hálózat egyik vezető kompozit javító központjává nőtte ki magát.

Sokan nem tudják, de a GE több üzletággal is rendelkezik Magyarországon. Itt Veresegyházon két különböző üzem található, a GE Aviation és a GE Power. Mi az Aviation-nél repülőgép alkatrészeket javítunk, illetve szerelünk össze. Közel 300 fős csapatunkkal minden nap azon dolgozunk, hogy a repülőgépipar magasabb színvonalon, biztonságosan működhessen, míg a GE Gas Power az energetikában van jelen.

Jelentkezz hozzánk Vegyipari operátornak!

Feladataid közé tartozna:
• A repülőgéphajtómű-alkatrészek vegyi tisztítása és galván folyamatainak elvégzése
• Tisztításra kerülő alkatrészek előkészítése

Amit kínálunk:
piacképes jövedelmet, cafeteriát, negyedéves bónuszt, emelt műszakpótlékokat, ingyen kávét, gyümölcsnapot, sokszínű céges rendezvényeket, céges buszt/bejárási támogatást és sok más egyebet!

Ha nyitott vagy egy új lehetőségre, az önéletrajzodat az allas.aviation@ge.com címre küldd el még ma!