Kedves Petrikesek!
A Digitális Témahét 5. napján a labormunka befejeztével a cégek újra teljes létszámban dolgoztak saját termékkatalógus megalkotásán, miközben szorgalmasan dobozolták termékeiket: a Mindenamiiroda Kft. segítségének köszönhetően a csapatok által megtervezett dobozok profi kivitelben várták a termékcsaládokat. Visszalátogatott hozzánk Both Tímea is, aki az első napi szakértői szerep után immár a kialakult cégeket a doboz- és termékcsomagolás, közösségi média jelenlét, kérdőívkészítés és a webdesign területén is hasznos információkkal látta el. Az elkészült kozmetikai pakkba került a 3 elkészült terméken és a repitárgyon kívül QR kódokban elrejtett hasznos információ is – hiszen délután már jöttek ezeket átvenni a kontrollcsoportba jelentkezett oktatóink és technikus diákjaink, akik most 1 hétig tesztelik a megalkotott kozmetikai termékeket. A #dthpetrik2023 zárása március 31-én lesz, amikor a szakmai zsűri előtt bemutatandó megfeszített munka kiegészül majd a kontrollcsoport visszajelzéseivel is infografika formájában.

Az 5. napra az összes cég multinacionális vállalattá nőtte ki magát, de hiába az 500 pont feletti eredmények, az 1. és az üldözők különbsége csak 40 pont, és az első helyen is holtverseny van: 

A 4. és 5. nap történeseit, a szakértői interjúkat Csapó Kristóf foglalta videóba Preisler András és Bartha Álmos munkája alapján: