Kedves Petrikesek!
A 6. #dthpetrik zárónapjának reggelén cégeink infografikák formájában dolgozták fel a kontrollcsoport tagjainak visszajelzéseit – minden cég termékcsaládját 5-5 fő használta 1 hétig. Az adatok feldolgozása után következtek a cégportfóliók bemutatói a meghívott szakértőkből, #dthpetrikVIP tagokból és szakoktatókból álló zsűri előtt. A céges csapatoknak lehetőségük volt ismertetni az egész heti megfeszített munka lépéseit és eredményeit, különös tekintettel arra, milyen volt egy szakmaközi projektben dolgozni és mennyire sikerült együtt alkotni, egymástól tanulni a csapaton belül.   

Hogyan értékelték a kontrollcsoportos tesztelőink az egyes céges termékeit?

 • „Nagyon finom a termékek illata és igazán ízléses a csomagolás. Tetszik, hogy a levendulás termékek lila csomagolást kaptak. Nagyon klassz a Spotify zenei lista is, sok szám segít a kikapcsolódásban!” (Calme Lavande) 
 • „Este bekentem a kezem és reggel úgy ébredtem, mint egy Disney hercegnő, rózsaillattal körül lengve. „ (18-25 éves női tesztelő, Sub Rosa) 
 • „Ízlésesen csomagolt, nagyon szépen, igényesen megtervezett termék, a kívánt tisztító hatással. „ (Beeflow) 

Mit gondoltak a résztvevők a 2 hetes feszített tempójú munkáról? A cégportfóliókból idézünk:

 • „Ezen a pár héten belül megismertük a brand építés alapjait és a vele járó feladatoknak a jó és rossz oldalát is. Ez a projekthét segített abban, hogy felkészüljünk a munkára és megtanuljunk csapatban dolgozni, közösen megoldani problémákat. Megtanultunk más szemszögekből is rálátni a feladatokra.” (Beeflow) 
 • „Iszonyatosan tetszett ez a hét! Összes elvárásomnak megfelelő volt és rengeteg mindent tanultam, amiért eredetileg is jelentkeztem. Bármikor átmennék az összes nehézségen megint, hogy ismét megtapasztalhassam. Hihetetlenül fontos volt a kommunikáció, és nagyon jól is sikerült gyakorlatba kivitelezni. Mentorunk gyakran ellenőrzött minket, és törzs része volt sikerünknek, hisz mindig emlékeztetett minket merre kell lennünk és mikorra. Összetartotta csapatunkat kitartása és folytonos részvétele a munkában.” (Delemilla) 
 • „Örülök mert sikeresen zártuk a hetet és büszke vagyok a csapatunkra mert szuper termékcsaládot hoztunk létre együtt. Köszönöm ezt a lehetőséget, egy életre szóló élménnyel gazdagodtam.” (Delemilla) 
 • „Miben fejlődtünk a héten? Problémamegoldó képesség, csapatmunka és önállósodás. „ ( Sub Rosa) 

Az ünnepélyes eredményhirdetésen a fődíj mellett 4 másik kategóriában is nyertest hirdettünk:  

 • A pontverseny első helyezettje: Sub Rosa 
 • BMSZC különdíj a technikai megoldásokért: Freshmenta 
 • Herbsgarden nívódíj: Delemilla 
 • A vegyész munkaközösség különdíja: Beeflow 
 • Legharmonikusabb cégkoncepció: Calme Lavande 

Köszönjük a CNW Zrt, a Herbsgarden és a BMSZC hozzájárulását a nyereményekhez!

A cégportfóliók előadását, a kontrollcsoport és a #dthpetrik VIP zsűritagunk véleményét Csapó Kristóf foglalta össze, a felvételeket készítette Preisler András és Kálmán Barnabás: 

Gratulálunk minden résztvevő diáknak és szervezőnek, találkozunk jövőre!