Kedves végzős/végzett Informatikusok!

Cégünk informatikai tudással rendelkező fiatalokat keres az általunk forgalmazott fejlesztői keretrendszerben történő fejlesztéshez. Az alap informatikai ismereteken túl szükséges oktatást cégünk végzi, az oktatás díját partnereink állják, valamint állásajánlatokkal várják az érdeklődő végzős diákokat! Az érdeklődők, valamint partnereink egy on-line állásbörze keretein belül ismerhetik majd meg egymást, és egy 10 napos oktatás után már álláslehetőséghez juthatnak.

Versenyképes tudás és munkalehetőség egyben!
Egy nagyon hatékony fejlesztőeszköz megismerését, versenyképes tudást és állás ajánlunk. Ez a többi kurzussal ellentétben nem kerül több millió forintba. Sőt! A képzési díjat a piacvezető partnereink állják. Hogy lehet ez?
Ez egy jövőbe mutató, ma oly széles körben elterjedt, keretrendszer alapú eszköz, ami Microsoft .NET Frameworkon alapul. A szinte szabványnak tekinthető MS Visual Studio a fejlesztés környezete, az eredmény pedig desktop-tól (PC), böngészőn át mobil platformokon (Android, iOS) is futtatható. Egy technológián alapulva lehet egyetlen projekten belül a szerver, a kliens és a kommunikációs réteget kifejleszteni. Helyesebben a keretrendszer működésnek köszönhetően, nem klasszikus értelembe fejleszteni, hanem paraméterezni. A bravúros technológiai képességek és a rendkívüli hatékonyság, könnyű tanulhatósággal párosul.
Ismerd meg ezt az innovatív eszközt, melynek alapelvei (keretrendszer, natív adatbázis elérés, többrétegű architektúra, cloud technológia, paraméterezéses meta data technológia, stb.) folyamatos és intenzív fejlődéssel tartanak lépést a technikai kihívásokkal.
10 nap alatt használható tudás és állás!

Mára már Japán vezető fejlesztő eszköze és Magyarországon is több száz alkalmazás környezete a Magic xpa. Felhasználóink pl. az Államkincstár, Magyar Posta, szinte mindegyik bankunk, készpénz logisztika, gyógyszer nagykereskedés és számtalan kkv. Partnereink itthon és Európa szerte folyamatosan fejlesztőket keresnek, akár otthonról végezhető munkákra.
Ezt az utat szeretnénk megnyitni a fogékony jövőbeni programozó, szervező kollégák számára.

Ha érdeklődsz a lehetőség iránt, leveledet a pkiss@magicsoftware.com email címre várjuk.

Technológiánkról tájékozódhatsz a https://www.magicsoftware.com/app-development-platform/xpa/ weboldalon.

Várjuk jelentkezésedet!
Magic Magyarország Kft.