Kedves Felvételizőink!

Alább találjátok a 2024. március 09. napra tervezett szóbeli felvételi beosztást, melyben ctrl+F billentyűkombinációval tudtok rákeresni az oktatási azonosítótokra. 

A 0091, 0092 és a 0093-as kódokra jelentkezőket automatikusan behívjuk szóbelire, míg az 0094 és 0095-ös kódra jelentkezők közül azon felvételizőket hívjuk be szóbelire, akik elérték vagy meghaladták a 75 pontot az általános iskolából hozott és a központi írásbelin szerzett eredményükkel. Tehát aki nem találja a felsorolásban az azonosítóját, ő nincs beosztva. Felhívjuk figyelmeteket, hogy amennyiben több kódra is jelentkeztetek, előfordulhat, hogy csak bizonyos kódok kapcsán kerültetek behívásra. Ezt a szóbeli felvételi alkalmával jelezni fogjuk számotokra.

Az időpontok azért kerültek meghatározásra, hogy a lehető legkevesebbet kelljen várakoznotok, azonban ennek ellenére kisebb csúszások előfordulhatnak, ebben az esetben szíves türelmeteket kérjük.

A táblázatban szereplő időpontokhoz képest érdemes kb 15 perccel korábban érkezni, hogy kényelmesen megtaláljátok az időpontotok mellett szereplő termet is. Az A betűvel kezdődő termeink az A épületben, a B betűvel kezdődőek, és a Könyvtár a B épületünkben találhatóak.

Szóbeli felvételi pótnapjaink: 2024.03.12., valamint 2024.03.13. napok délutánjai.

 Amennyiben bármilyen probléma merül fel a beosztás kapcsán vagy a meghirdetett időpontban egy másik iskolába is meghívást kaptatok szóbelire, úgy kérjük jelezzétek azt az asztalos@petrik.hu email címen.

 A felvételire feltétlenül hozzatok magatokkal személyi igazolványt vagy diákigazolványt, az aktuális tanévről szóló Kréta kivonatot, két tetszőleges, jelenleg is használatban lévő füzetet, valamint minden olyat, amit szeretnétek nekünk megmutatni (díjak, érmek, nyelvvizsga-eredmények, stb).

 Sikeres felvételit kívánunk!