Kedves emelt szinten Érettségiző!
Kérjük ellenőrizze, a korábban megkapott érettségi behívóján, hogy melyik napon, melyik teremben kerül sor az adott vizsgájára (a vizsgabehívón a vizsga időpontja, helyszíne nem azonos a megtekintés helyszín megjelöléssel).

Az emelt Angol nyelv (május 6., 09:00), Kémia (május 11., 08:00), és Biológia (május 13., 08:00) tárgyakból az írásbeli vizsgák a BMSZC Petrik Lajos Technikum B. épületében, 1146 Bp. Thököly út 54. szám alatt lesznek.

Az emelt Informatika (május 17., 08:00) vizsgák az A. épületében, 1146 Bp. Thököly út 48. szám alatt lesznek.

A vizsgák során, tekintettel a kormány által meghirdetett vészhelyzetre, az Oktatási Hivatal által előírt szigorú feltételeket kell teljesítenünk, ebben kérjük az Ön szíves közreműködését.

Az emelt szintű vizsgára érkezők, minden vizsganapon, a fent említett bejáratokon át jutnak be az épületbe.

Kérjük, hogy a 09:00-kor kezdődő vizsga esetében legkésőbb 08:30-ig, a 08:00-kor kezdődő vizsgák esetében legkésőbb 7:30-ig érkezzen meg a vizsga helyszínére.

Figyeljen arra, hogy a termek előtti sorban állás során, a belépésnél a két méteres távolságot tartsa meg.

Az épület közösségi tereiben (folyosók, közlekedők, mosdók) a maszk viselése kötelező. A vizsgateremben a min. 1,5 méter távolság két vizsgázó között az ültetésnél biztosított lesz, a maszk viselése ajánlott. Kézfertőtlenítés az épületben és a termekbe való be- és kilépéskor kötelező. A bejáratnál hőkapuk ellenőrzik a beérkezők hőmérsékletét.

Kérjük, hogy az épületbe érve haladéktalanul és céltudatosan menjen abba a terembe, mely az Ön számára előzetesen ki lett jelölve. A csoportos beszélgetés, a folyosón való gyülekezés TILOS! Kérjük, hogy hozzon magával tollat, tartaléktollat, valamint megfelelő mennyiségű innivalót.

Az iskola épületét, illetve a vizsgahelyszín folyosóját a vizsga befejeztéig elhagyni szigorúan TILOS! Az angol írásbeli vizsga II. és III. része közti szünetben csak és kizárólag a vizsgaterem előtti folyosószakaszra lehet kimenni, az ott lévő mellékhelyiségeket használni, a folyosófelügyelő utasítására a vizsgaterembe azonnal vissza kell térni! Aki ezeket a szabályokat megszegi, eltiltható a további vizsgázástól!

Hozza magával az adott vizsgához szükséges és megengedett eszközöket: szótár, függvénytáblázat, szöveges adatok tárolására és megjelenítésére nem alkalmas zsebszámológép, vonalzó. A fertőzésveszély csökkentése végett a vizsgahelyszín ezeket az eszközöket nem tudja biztosítani az Ön számára. Ha valaki a koronavírus fertőzésre utaló tüneteket észlel magán a vizsga előtti napokban, akkor kérjük, ne jöjjön vizsgázni! Haladéktalanul vegye fel a kapcsolatot háziorvosával és a vizsgaszervező intézménnyel, ahol a jelentkezését az emelt szintű vizsgára leadta.

Az érettségi vizsga végén a dolgozatok beadása csak egyesével történhet. Kérjük, hogy türelemmel várja ki a sorát a helyén. Ha beadta a dolgozatát, akkor haladéktalanul és amilyen gyorsan csak lehet, kérjük, hagyja el az iskola épületét, maszkban.

Kérjük, hogy az épület elhagyása után ne csoportosuljanak az iskola előtt.

A kijavított vizsgadolgozatok megtekintésére 2021. május 31. és június 01. (hétfő-kedd) 8-16 óra között kerül sor. A középiskolában jelentkezett vizsgázók esetében az adott középiskolában; a Kormányhivatalban jelentkezettek számára a Thököly út 54. szám alatt.