Kedves Végzős Évfolyam! Kedves Szülők! 

A BMSZC Petrik Lajos Technikum 2022. évi Szalagavatóját a https://eventrooms.eventes.hu/petriklajos/ linkre kattintva követhetik. 

A szalagavató napján 12.00-tól kezdődik a főpróba a végzős diákok számára a Folyondár Sport- és Táncközpontban.

Vendégek számára kapunyitás 17.00-kor lesz, a program 18.00-kor kezdődik. (megközelítéssel kapcsolatos információk: http://folyondar.hu/hu/kapcsolat/). Parkolási lehetőség van.

Belépés kizárólag védettségi igazolvány (vagy negatív pcr teszt) és személyigazolvány együttes felmutatásával lehetséges. A helyszínen jegyvásárlásra nincs lehetőség. Ruhatár lesz. Maszk viselése vendégek számára kötelező.

Lesz egy alapbüfé a tanároknak, ahol a végzős diákok is tudnak majd süteményt, kávét, vizet fogyasztani, amennyiben szeretnének. Külön étkezést nem biztosítunk a végzős diákok számára, úgyhogy érdemes pár szendvicset, szigorúan alkoholmentes italt hozniuk magukkal.

A szalagavató végén lesz tánc a szülőkkel. Azon hozzátartozók részére, akik nem tudnak jelen lenni az eseményen, a műsorról élő közvetítést adunk (live stream), melyet követni lehet egy megadott linken keresztül (melyet az iskola honlapján teszünk közzé aznap).

A szalagavató menete:

Igazgatói köszöntő és a szalagavató ünnepély megnyitása
Szalagtűzések: 12.A, 12.B, 12.C, 12.D., 12.E
Osztálytáncok és osztályfilmek
Vendégprodukció
Évfolyamkeringő
Össztánc a szülőkkel
A szalagavató tervezett vége: 21.00 óra

Az iskola, a Szalagavató ünnepélyt követő afterparty szervezésében nem vesz részt és az ott történtekért felelőséget nem vállal.
Üdvözlettel:
a szervezők