Kedves Petrikesek!

Iskolánkban immár 7. alkalommal kerül megrendezésre a Digitális Témahét, most 2024. március 18-22 között: az idei tanévben ismét egy szakma- és tantárgyközi projektben fognak együtt dolgozni 9-10-11. évfolyamos diákok, mentori és szervezői támogatással. A PetrikAid során a digitális írástudás fejlesztése mellett most az érzékenyítés is fontos szerepet kap, hiszen az alvállalkozó tanulói csapatok 1-1 alapítványnak fognak dolgozni. Munkájukkal az adott alapítvány által képviselt jó ügyet, az alapítvány működését támogatják, legyen az szó az 1%-os kampány megszervezéséről vagy edukációs kiadványok készítéséről.

Újítás lesz az is, hogy az egész intézmény számára kinyitjuk a DTH programját, mert a hét 4. napjára különböző időpontokban hirdetünk majd flashmob megmozdulásokat, melyekre minden Petrikes diákot várunk.

A hét során a digitális produktumok mellett készülnek fizikai termékek is, melyek mindenki számára elérhetőek lesznek a projektet záró digitális jótékonysági vásáron 2024. március 22-én 15 órai kezdettel. Ide minden résztvevő diák 2-2 vendéget hozhat magával, akik, az előadások megtekintése után jótékony célból megvásárolhatják a csapatok alkotásait.

Ebben az évben is köszönjük állandó partnerünk, a CNW Zrt. szakmai támogatását!