A Pénz7 keretében két nap került sor az ünnepi előadásokra: március 5. (“MInap” Tóth Éva előadó) és március 8. (“Startupok nemzetközi marketing arculatának tervezése’ Domján Enikő Mária és “Pénzügyi életleckék” Malkócs Tamás előadók).

Az előadásokról röviden:

Tóth Éva, eTwinning és Digitális Témahét nagykövet, Modern Iskola főszerkesztő, tréner rendkívül érdekes és izgalmas előadásain vehetett részt a 11A 9C és 9 NY osztály. Az MI-ndennapjaink során megismerhettük a MI szinte minden aspektusát, fogalmakat, mint promptolás és fabrikáció, ezzel kapcsolatos Jogi és etikai kérdéseket. A Hol a határ? az MI használatában izgalmas véleménykutatással és számunkra nagyon hasznos Tanári workshoppal zárult a nap.

Domján Enikő Mária, Márkaépítési tanácsadó (PwG Communication) – Kis- és középvállalkozásoknak, valamint startupoknak segít céltudatos, önazonos, erős márkát építeni hazai és nemzetközi szinten egyaránt. Enikő több mint 10 év marketing-PR tapasztalattal rendelkezik a nagyvállalati és a vállalkozói világban. Ötvözi a hosszú távú tervezést a rövid távú ‘quick-win’-ek megvalósításával, valamint a ‘big picture’ gondolkodást a részletekre való odafigyeléssel, hisz a kommunikáció erejében, amit céltudatosan és felelősségtudatosan kell használni. Többek között ez áll a PwG Communication tanácsadói munkájának küldetése mögött.

Malkócs Tamás a Magyar Lízingszövetség Oktatási Bizottságának Elnöke pedig a Személyes pénzügyek és Digitális biztonság területére kalauzolt bennünket.

Köszönjük a szervezést Horváth Gyöngyi tanárnőnek!